Uticajna komunikacija... i na engleskom jeziku!

Projekat za razvoj zaposlenih

Prvi put na našim prostorima, sveobuhvatni soft skill trening na dva jezika!

Vreme je da počnete da postižete veći uticaj u komunikaciji, kako na svom maternjem jeziku, tako i na engleskom jeziku!

Milica Malešević i Olivera Matović izvode trening i timski coaching iskrojen prema potrebama vaše kompanije i u skladu sa njenim vrednostima.

 

ŽELIM DA ZAKAŽEM SASTANAK!

KAKO IZGLEDA TRENING?

FAZA 1: Umetnost komunikacije sa Milicom Malešević

Ovaj trening je mešavina nekoliko različitih metodologija:
– Points of You
– High Performance Team Coaching (Erickson Coaching International)
– Više globqlno poznatih metodologija koje opisuju 4-6 različitih komunikacionih stilova

Cilj: Da svi zaposleni otkriju svoj sopstveni komunikacioni stil, kao i prepoznaju stil komunikacije svog sagovornika i njemu se prilagode, a time ostvare cilj koji žele, za manje vremena, uz poštovanje win-win principa.

Velike kompanije (poput Coca Cola, Pepsi, Adidas, Apple, Toyota, hp, Sanofi, Siemens, SONY…) kao i uspešni brzorastući start-upovi globalno koriste ove alate tako što treniraju svoje zaposlene kako bi u budućnosti bili efikasniji u komunikaciji, brže rešavali nesporazume, imali unificiran i provereno uspešan pristup prodaji ili unificiran stil rukovođenja. Trening je interaktivan i podrazumeva vežbanje komunikacije na licu mesta za svakog učesnika.

Rezultat:

 • bolji odnosi u timu
 • veća efikasnost (ne troši se vreme na rasprave)
 • rast prodaje
 • povećano zadovoljstvo zaposlenih

FAZA 2: Communicate to Captivate sa Oliverom Matović

Ovaj trening je baziran na metodologijama internacionalnih škola poslovnog engleskog, kao različitih treninga komunikacije, pregovaranja i korisničke podrške.

Cilj: Da svi zaposleni ovladaju korisnim vokabularom za interakciju sa svakim od četiri komunikatora, a zatim da vežbaju tu primenu u praksi, sa svojim trenerom i jedni sa drugima. Akcenat treninga je upravo na toj primeni. Zbog toga učesnici prevazilaze početnu nervozu i neprijatnost prilikom komunikacije na engleskom, imaju pripremljene fraze i idiome koje mogu koristiti, i sa treninga izlaze spremni da ih prvom sledećom prilikom i upotrebe na pravi način. Uz to, vežba se izgovor, upotreba pravilnih gramatičkih struktura i pravilna intonacija. Trening je interaktivan i podrazumeva vežbanje komunikacije na licu mesta za svakog učesnika, ukoliko veličina grupe to dozvoljava.

Rezultat:

 • proširen vokabular zaposlenih u skladu sa njihovim zanimanjem
 • veća sigurnost u komunikaciji na engleskom
 • spremnost na rešavanje različitih izazova sa inostranim klijentima i kolegama
 • postizanje jednakog uticaja na engleskom kao na maternjem jeziku

Milica i Olivera pojedinačno i zajedno izvode treninge komunikacije, liderstva, prodaje i engleskog jezika u korporacijama, start up-ovima i porodičnim firmama u regionu.

Uticajna komunikacija... i na engleskom jeziku!

Agenda treninga

Projekat podrazumava sledeću agendu:

1. Umetnost komunikacije sa Milicom Malešević:

jedan trening dan uživo (4 x 1.5h) ili 2 x 3h online

2. Communicate to Captivate sa Oliverom Matović:

jedan trening dan uživo (4 x 1.5h) ili 2 x 3h online

 

Projekat se izvodi u grupama od maksimum 15 zaposlenih.

ŽELIM DA ZAKAŽEM SASTANAK!

Ko smo mi da pričamo o ovome?

Milica Malešević

Milica Malešević se bavi razvojem biznisa kroz razvoj ljudi.

To radi kroz ulogu samostalnog HR konsultanta, biznis trenera i profesionalnog kouča (član je globalne Međunarodne koučing federacije).

U saradnji sa naručiocima posla (HR-ovima, menadžerima timova i vlasnicima firmi) kreira razvojne programe sačinjene od treninga, koučinga, kao i dovođenja vrhunskih performera u tim.

Pored toga, kompanije i organizatori konferencija je angažuju kao moderatora ili storyteller-a na istima.

Treninge je počela da izvodi pre 14 godina – prvo obučavajući promo – timove u marketinškim agencijama, zatim članove sopstvenog tima kao menadžer prodaje u multinacionalnoj kompaniji. Nakon toga je radila kao HR konsultant u regionalnoj firmi koja se bavi razvojem ljudi, a od 2019. je u ulozi samostalnog HR konsultanta.

Farmaceuti i lekari sa kojima sarađuje njen pristup porede sa pristupom posvećenog lekara koji se predano posveti dijagnostici kako bi bio siguran da preporučuje pravu terapiju.

Svi njeni autorski treninzi ( Ordinacija uživo, Umetnost komunikacije, Umetnost prodaje, Umetnost liderstva & Virtuelni lider) su akreditovani od strane Zdravstvenog saveta Srbije.

Njena svrha je da najbolje svetske programe za razvoj ljudi prilagodi specifičnom mentalitetu našeg regiona.

U slobodno vreme piše (članke za regionalne magazine namenjene biznis ljudima) i drži predavanja i radionice za studente na poziv profesora i studenata (Ekonomski fakultet u Beogradu, Filosofski fakultet u Beogradu, Univerzitet u Kragujevcu, AIESEC, Kancelarije za mlade Vračar, Kancelarija za mlade grada Beograda, Kreativni centar za mlade, Youth Speak forumi).

Olivera Matović

Olivera Matović pomaže ljudima da sigurno i samopouzdano komuniciraju na engleskom jeziku.

Online teaching-om prvi put je počela da se bavi 2015. godine, i u naredne četiri godine sarađivala je sa internacionalnim školama engleskog iz Meksika, Japana, Kine, Vijetnama i sa Filipina.

Radila je sa decom, studentima i odraslima, pojedinačno ili u grupama. Njeni učenici bili su svih nivoa, od početnih do naprednih, a u jendom periodu čak je podučavala i fiziku i hemiju na engleskom.

Nakon raznolikih iskustava koja je u tom periodu doživela, odlučila je da u Srbiji osnuje svoju školu, u kojoj će pomagati poslovnim ljudima da prevaziđu svoje izazove u vezi sa ovim jezikom. Njena je strast da radi sa ljudima koji biraju da napreduju na poslu kroz rad na svojoj veštini izražavanja na engleskom.

U svojoj školi, Olivera sa učenicima radi na prevazilaženju velikih izazova, kao što su priprema za intervju za posao, prezentacije, pisanje e-mailova i javni govor. Radi pojedinačno i u malim grupama. Njeni učenici opisuju njen način podučavanja kao nešto potpuno drugačije od bilo kog dotadašnjeg iskustva u školama engleskog. Izdvajaju njenu pozitivnu energiju i prijateljski stav kao najveće prednosti u oslobađanju od straha i sticanju samopouzdanja na engleskom jeziku.

2021. godine počela je prvi put da sarađuje sa kompanijama u vidu časova za pojedince ili grupe, kao i interaktivnih radionica. Sa mnogima od njih od tada neguje saradnju koja je i dalje veoma uspešna.

U slobodno vreme, Olivera voli da pohađa edukacije iz polja biznisa, komunikacije, marketinga, i naravno engleskog jezika, i trudi se da sve naučeno implementira u nove programe koje kreira.

Šta kažu o nama

Milena Mišković HR Manager @ Lazure Hotel & Marina

„Mislim da nema ništa bolje od toga da neko može i umije da prenese znanje i dobru energiju. Ovo nije bio prvi put da imamo trening, ali je sigurno najposebniji. Zaista ste ostavile jak utisak na čitav tim i podstakli nas da razmišljamo drugačije. Hvala što ste nam pomogle da steknemo dublje razumijevanje kako da se nosimo sa izazovima u našoj industriji! Vaša sposobnost da prepoznate prave vrijednosti i motive koji se kriju iza hotela Lazure, i da ih uključite u svoja predavanja, predstavlja novo visoko profesionalno dostignuće koje bi trebalo da bude uzor svima. Iskreno, ne bih ništa mijenjala u vezi s tim. Vaša znanja, posvećenost i etuzijazam sa kojim raspolažete su neprocjenjivi resursi za nas i nadam se da ćemo imati priliku da sarađujemo i u budućnosti!“

Investicija za trening
2300€ / grupa

Trening uključuje:

 • upoznavanje sa četiri komunikaciona stila i objašnjenje trenera kako ih prepoznate
 • smernice za prepoznavanje svakog od četiri komunikatora u sebi i svojim sagovornicima
 • uputstva za komunikaciju sa svakim tipom komunikatora na maternjem jeziku
 • učenje vokabulara na engleskom jeziku prema tipovima komunikatora
 • grupno vežbanje primene naučenog
 • personalizovan i individualizovan pristup svakom učesniku
 • vežbanje na maternjem i engleskom jeziku u paru i po potrebi, individualno sa trenerima
 • garantovanu primenljivost svega naučenog odmah nakon treninga, jer je svaki učesnik imao priliku da mnogo vežba i primenjuje naučeno tokom trajanja treninga
 • follow-up sastanak sa zaposlenima radi odgovaranja na eventualna pitanja, razjašnjavanje nejasnog i razgovora o situacijama koje su se u međuvremenu desile i kako ih bolje i efektnije rešavati u budućnosti

Zakažite sastanak sa nama!