real teen facialized cash. sex movies

Poslovni engleski po tvojoj meri

uz English for Success

Kursevi bazirani na konverzaciji o različitim poslovnim temama će ti pomoći da pobediš nesigurnost!

Svi English for Success kursevi fokusirani su pre svega na konverzaciju i osamostaljivanje u razgovoru na engleskom jeziku. Jedan od glavnih ciljeva nam je da uklonimo nesigurnost i prevođenje sa srpskog na engleski, što su najčešći problemi sa kojima se susreću moji učenici. Često na časovima koristimo i “role play”, odnosno mini-skečeve u kojima učenik preuzima neku ulogu i “glumi” se određena poslovna situacija.

Časovi se odvijaju isključivo na engleskom jeziku, uključujući i instrukcije i objašnjenja nepoznatih reči. Poučena iskustvom u više stranih online škola engleskog jezika, tvrdim da je ovo najbolji i najbezbolniji način za učenje pravilnog izgovora, sticanje samopouzdanja u govoru i usvajanje samog jezika.

oli-4

Akcenat je na konverzaciji i diskusiji, vežbi pravilnog izgovora i upotrebe reči i idioma, kao i učenju i ponavljanju gramatičkih pravila. Moj stav je da je mnogo važnija jasna komunikacija i razumevanje od savršenog izgovora (koji je nešto što se dugo gradi). Takođe verujem se učenici sigurnije osećaju i lakše komuniciraju kada su sa gramatikom „na ti“.

Bez obzira koji način zajedničkog rada izabereš, jedan čas traje 60 minuta.

Možemo raditi zajedno na dva načina:

Ukoliko te zanima samostalno učenje, baci pogled na self-paced kurs English for Job Interview.

onlajn-kursevi

Kurs poslovnog engleskog jezika

Kurs poslovnog engleskog obuhvata sve teme koje su potrebne prosečnoj osobi na većini poslova i pomoći će ti da se oslobodiš u svakodnevnim situacijama u kojima treba da koristiš engleski jezik, kao što su sastanci, pregovori, telefoniranje, i slično.

Ovaj kurs podeljen je na 14 modula, odnosno tema, i svaka tema se obrađuje osam časova. Module možeš raditi redom kojim sam ja predvidela, ili birati one koji ti trebaju ili su ti najzanimljiviji.

Takođe možeš izabrati da se jednoj oblasti posvetiš više. U tom slučaju, spremiću ti dodatne materijale i pomoći da ovladaš ovom temom pre nego što se odlučiš za sledeću.

Ovaj kurs, pored konverzacije, veliku važnost pridaje i pismenoj korespondenciji sa poslovnim partnerima i klijentima. Zbog toga, puno pažnje se posvećuje ispravljanju pravopisnih grešaka i učenju ispravnih načina za pisanje određenih poslovnih formi.

Konverzacioni kurs

Konverzacioni kurs je osmišljen na zahtev nekih od mojih učenika koji nisu striktno morali da uče poslovni engleski, ali su želeli da poboljšaju svoju veštinu komunikacije na ovom jeziku i oslobode se u svakodnevnom razgovoru na raznolike teme.

Svaka lekcija u ovom kursu sastoji se iz tri dela:

 1. učenje novih reči i fraza bitnih za tu lekciju
 2. čitanje teksta (uglavnom kratkih novinskih članaka) na temu o kojoj se dogovaramo unapred
 3. razgovor o toj temi i pitanja za razmišljanje i diskusiju

Fokus je na razumevanju teksta, na učenju da razmišljamo na engleskom i prestanemo da prevodimo na srpskom, kao i na učenju novih reči i fraza korisnih u svakodnevnom govoru.

computer-1185626_1920
Kurs poslovnog engleskog
27 €
čas

 • ili 200 € za 8 časova
  (jedan modul po izboru)

 • kurs koji pokriva sve bitne aspekte poslovnog engleskog jezika
 • Individualni rad
 • Fleksibilan raspored
 • Otkazivanje do dva sata unapred bez naplate
 • Neograničena e-mail korespondencija sa nastavnicom
Konverzacioni kurs
17 €
čas

 • ili 150 EUR za 10 časova

 • tema po tvom izboru
 • Individualni rad
 • Fleksibilan raspored
 • Otkazivanje do dva sata unapred bez naplate
 • Neograničena e-mail korespondencija sa nastavnicom

Dozvoli mi da ti pomognem da ostvariš svoj poslovni potencijal, i mnogo više od toga!

xhamster twinks xxx kai alexander has an exceptional fucking partner in connor.