Pomažem ljudima da poslovni engleski nauče uz kafu iz

udobnosti sopstvenog doma.

Prijavi se za novembarsku grupu. Pre bilo kakve uplate, isprobaj kako izgleda čas u našoj školi na BESPLATNOM probnom času!

Mesečna cena: 70€

8 časova - (2 x nedeljno) +
+

BESPLATAN PROBNI ČAS

arrow

PRIJAVI SE

Ponuda traje do kraja meseca!

PRIJAVI SE

Ponuda traje do kraja meseca!
English for success logo

Odlazak na časove jezika u našim prezauzetim danima sa decom, poslom i porodicom je dodatnih sat vremena koje si mogao/mogla da utrošiš na nešto drugo umesto na putovanje do časa i sa časa. Zato sam kao majka i preduzetnica odlučila da ponudim uslugu učenja poslovnog engleskog iz privatnosti i prijatnosti tvog doma u vreme koje tebi odgovara.

Za koga je ovaj kurs?

1

Radiš ili želiš posao u stranoj kompaniji?

2

Osećaš se nesigurno na sastanku ili intervjuu za posao na engleskom?

3

Plašiš se podsmeha svojih kolega i nadređenih?

4

Bojiš se da te drugi neće razumeti i da nećeš preneti svoju poruku kako treba?

5

Razumeš sve što ti drugi govore, ali ne znaš jasno da izraziš svoje misli na engleskom?

Ako si na bilo koje od ovih pitanja odgovorio/odgovorila potvrdno, ti si moj idealni učenik. Jednogodišnji kurs English for Success kreiran je za tebe i zbog tebe!

Moja misija!

Moja misija je da pomognem radnim i vrednim ljudima da zablistaju u svom poslovnom okruženju i steknu samopouzdanje da izraze svoje ideje na globalnom jeziku poslovne komunikacije.

Želim da se oslobodiš u govoru i razmišljanju na engleskom i da na poslu lakše komuniciraš, bolje posluješ i brže napreduješ!

Razumem da ti je muka od učenja iz zastarelih knjiga, štampanih materijala i učenja pravila i pesmica napamet. Tebi zapravo treba uspešna komunikacija – a to je upravo ono što dobijaš na ovom kursu.

PRIJAVI SE

Ponuda traje do kraja meseca!

Za koga kurs nije?

1

Za potpune početnike. Moraš biti bar Intermediate (B1 ili B2) nivo da bi mogao da razgovaraš o poslu na našim časovima.

2

Za one koji se vode parolom „Ma, znam ja već engleski!“. Poslovna komunikacija na bilo kom jeziku je specifična. Ako to ne razumeš, ne treba da upišeš ovaj kurs.

3

Za one koji smatraju nemaju vremena. Vreme moraš uložiti šta god da želiš da naučiš – a na ovom kursu ćeš čak i uštedeti na njemu.

English for success grupe

Male grupe...

U malim grupama od maksimum šest učenika, vežbamo realne poslovne situacije, od intervjua za posao, preko sastanaka, pregovora, pa sve do poslovnih putovanja. Naučićeš korisne fraze i popravićeš svoj izgovor i znanje gramatike – i to ne popunjavanjem brojnih zadataka nego aktivnom primenom znanja!

English for success grupe

Da li si spreman/spremna da engleski jezik postane tvoj saveznik na putu do uspeha? Zakaži svoj besplatni probni čas, a ako ti se dopadne, upiši se i uloži u sebe i svoju karijeru!

Besplatan probni čas!

Prijavi se za novembarsku grupu.

Pre bilo kakve uplate, isprobaj kako izgleda čas u našoj školi na BESPLATNOM probnom času!

Mesečna cena: 70€

8 časova - (2 x nedeljno)
+

BESPLATAN PROBNI ČAS

arrow

PRIJAVI SE

Ponuda traje do kraja meseca!

PRIJAVI SE

Ponuda traje do kraja meseca!

Šta dobijaš?

1

BESPLATNI

Probni čas

2

Online časove dva puta nedeljno (po 60 minuta)

3

Rad u maloj grupi (do 6 učenika)

4

Raspored prilagođen tvojim potrebama

5

Mogućnost nadoknađivanja časa u drugom terminu ukoliko iz nekog razloga ne možete da prisustvujete sopstvenom.

6

Jednom mesečno uživo druženje u Beogradu, i jednom u Novom Sadu, kako bismo nekoliko sati razgovarali samo na engleskom jeziku uz kafu i kolače!

Moja priča.

Zdravo! Zovem se Olivera, ali zovi me Oli – svi moji učenici me tako zovu. 🙂

Engleski je oduvek moja najveća ljubav. Govorim ga od malena – bilingvalna sam – a još u srednjoj školi sam počela da držim časove. Nakon što sam završila studije žurnalistike, odlučila sam da se vratim onome u čemu najviše uživam i tada otkrila online teaching. U poslednje četiri godine radila sam u nekoliko stranih škola engleskog. Moji učenici bili su Meksikanci, Japanci, Filipinci, Vijetnamci i Kinezi. Imam mnogo iskustva u ovom polju: od dece do odraslih, od A1 do C2 nivoa, u grupama i pojedinačno – sve sam to prošla, i kroz to sam shvatila sa kim najviše volim da radim.

U međuvremenu sam položila TOEFL, TEFL i TESOL sa najvišim ocenama i završila kurs Teaching Online, a zatim sam odlučila da online časove poslovnog engleskog dovedem i u Srbiju. Tako je nastala škola English for Success, a s obzirom da sada čitaš ovo, vrlo je verovatno da si ti moj idealni učenik. Volela bih da se upoznamo, zato zakaži svoj besplatni demo čas i vidimo se u virtuelnoj učionici!

Iskustva mojih klijenata!

Tanja Mladenović
Marketing stručnjak @ Nutanix

Prvo – sjajno je imati časove online! Drugo – Sjajno je kada se osećaš komforno na času. Mislim da je jako važno imati slobodu da napraviš greške i nastavnicu koja zna svoj posao, a koja je takođe i kul! I, ono što mi je i najvažnije - zaista vidim napredak. Oli je zaista posvećena svojim učenicima i to je razlog što sam odlučila da se upišem na kurs nakon prvog probnog časa. Ona je tu za tebe ne samo tokom časa, nego kad god ti treba pomoć sa engleskim.

Jasmina Sekulić
Finansijski Analitičar @ Neoplanta

Za mene je veoma bitno da radim sa nekim ko je ekspert u svom poslu, ko ima strpljenja za greške učenika (čitaj: moje greške). Oli je pre svega dobra osoba i sjajna nastavnica, uz čiju pomoć ću i ja poboljšati svoje znanje engleskog. Sjajna atmosfera tokom časa, sjajan predavač, pravi stručnjak, ne propusta nijednu moju grešku (što je za mene jako važno).

Nina Panić
Stjuardesa @ Emirates Airline

Za mene je English for Success sjajan način da poboljšam svoje znanje engleskog iz udobnosti svog doma. Važno mi je što sam to mogla da radim svakodnevno uz pomoć nastavnice koja razume moje potrebe. Lakoća dogovora, interakcija bez ikakvog pritiska i pozitivna atmosfera čine svaki čas sa Oli divnim. Oli je nastavnica otvorena za različite stilove i načine učenja engleskog. Njen pristup i kreativnost u podučavanju su mi mnogo pomogli u procesu učenja. Iznad svega, njena posvećenost i podrška imale su veliki uticaj na moj napredak.

Etel Szalma
Farmaceut

Uz pomoć Oli, pripremila sam se za IELTS za samo mesec dana. To je bio ogroman izazov ali ona ga je prihvatila! To govori mnogo o nastavniku, kao i o njenoj motivaciji. Ona je precizna, kreativna, puna podrške i strasti prema svom poslu. Takođe, ona ume da prepozna ono što učeniku treba, i na čemu treba da radi.

Jovana Rikalo
Fotograf @ JovanaRikaloPhotography

Naučila sam toliko novih stvari, novih načina da se izrazim i kako se izgovaraju mnoge reči. Oli je tako strpljiva, naučila me je mnogo i toliko je prijatno slušati je. Obožavam da radim sa njom. Otvorena je za nove stvari i možemo da razgovaramo o bilo čemu.

Mirjana Vinokić
Finansijski Kontrolor @ Sodrugestvo

Dopada mi se koncept časa. Veoma je važno to što imamo puno interakcije i priliku da učimo na svojim greškama. Lekcije su veoma interesantne i primenljive. Oli je veoma ljubazna i otvorena osoba. Dopada mi se zato što je puna podrške i uvek pokušava da nam pomogne da ispravimo svoje greške.

Popuni prijavu za online kurs već danas!

Nakon što popuniš prijavu, u najkraćem roku, a najkasnije za 24 sata, dobićeš email sa svim instrukcijama u vezi sa zakazivanjem besplatnog probnog časa, kao i kako izvršiti plaćanje.

Ostavi mi poruku ako imaš neka pitanja, posebne zahteve što se tiče termina probnog časa, ili ako želiš da ti na tvoj broj telefona pošaljem poruku kada mail krene na tvoju adresu.