Obuke za kompanije

Obuke iz poslovnog engleskog u skladu vrednostima vaše kompanije

Svaka obuka, bio to kurs, radionica ili trening sa našim klijentima, u poptunosti je tailor-made i prilagođena potrebama, vrednostima i željama kompanije.

To znači da ovo nije još jedan kurs engleskog na kom Vaši zaposleni zevaju i gledaju kroz prozor, a zatim smišljaju izgovor da na sledeći čas ne dođu. Zapravo, baš zato što sam među svojim individualnim učenicima primetila da puno njih ima obuke iz engleskog na poslu, i da ih zaobilaze u širokom luku, sam odlučila da u svom pristupu donesem ono što svakoj kompaniji i svakom zaposlenom zapravo treba.

A ono što im zapravo treba jeste da postignu jednak uticaj na engleskom jeziku, kakav bi postigli i na svom maternjem.

Sve vrste obuka koje organizujemo realizuju se na engleskom jeziku i glavni cilj im je da svaki zaposleni dobije priliku da stekne baš ono što u njegovoj ili njenoj komunikaciji na ovom jeziku fali. Za neke je to vokabular, za neke osvežavanje gramatike, za neke pisane vežbe, a za veliku većinu to je, pored i iznad svega ostalog, samopouzdanje u razgovoru.

olivera

Zakažite sastanak

Upoznajmo se na online sastanku da porazgovaramo o potrebama vaših zaposlenih i o tome kako mi možemo na njih da odgovorimo.

Izaberite datum i vreme i vidimo se!

Zakažite sastanak

Naši dosadašnji klijenti