Kursevi

Pojedinci Kompanije Samostalni

Kursevi bazirani na konverzaciji će ti pomoći da pobediš nesigurnost!

Svi English for Success kursevi fokusirani su pre svega na konverzaciju i osamostaljivanje u razgovoru na engleskom jeziku. Jedan od glavnih ciljeva nam je da uklonimo nesigurnost i prevođenje sa srpskog na engleski, što su najčešći problemi sa kojima se susreću moji učenici. Često na časovima koristimo i “role play”, odnosno mini-skečeve u kojima učenik preuzima neku ulogu i “glumi” se određena poslovna situacija.

image

Časovi se odvijaju isključivo na engleskom jeziku, uključujući i instrukcije i objašnjenja nepoznatih reči. Poučena iskustvom u više stranih online škola engleskog jezika, tvrdim da je ovo najbolji i najbezbolniji način za učenje pravilnog izgovora, sticanje samopouzdanja u govoru i usvajanje samog jezika.

Akcenat je na konverzaciji i diskusiji, vežbi pravilnog izgovora i upotrebe reči i idioma, kao i učenju i ponavljanju gramatičkih pravila. Moj stav je da je mnogo važnija jasna komunikacija i razumevanje od savršenog izgovora (koji je nešto što se dugo gradi). Takođe verujem se učenici sigurnije osećaju i lakše komuniciraju kada su sa gramatikom „na ti“.

Bez obzira koji način zajedničkog rada izabereš, jedan čas traje 60 minuta.

Možemo raditi zajedno na dva načina:

 • Kurs poslovnog engleskog jezika po tvojoj meri
 • Konverzacioni kurs
image

Kurs poslovnog engleskog

Kurs poslovnog engleskog obuhvata sve teme koje su potrebne prosečnoj osobi na većini poslova i pomoći će ti da se oslobodiš u svakodnevnim situacijama u kojima treba da koristiš engleski jezik, kao što su sastanci, pregovori, telefoniranje, i slično.

Ovaj kurs podeljen je na 14 modula, odnosno tema, i svaka tema se obrađuje osam časova. Module možeš raditi redom kojim sam ja predvidela, ili birati one koji ti trebaju ili su ti najzanimljiviji.

Takođe možeš izabrati da se jednoj oblasti posvetiš više. U tom slučaju, spremiću ti dodatne materijale i pomoći da ovladaš ovom temom pre nego što se odlučiš za sledeću.

Ovaj kurs, pored konverzacije, veliku važnost pridaje i pismenoj korespondenciji sa poslovnim partnerima i klijentima. Zbog toga, puno pažnje se posvećuje ispravljanju pravopisnih grešaka i učenju ispravnih načina za pisanje određenih poslovnih formi.

image

Konverzacioni kurs

Konverzacioni kurs je osmišljen na zahtev nekih od mojih učenika koji nisu striktno morali da uče poslovni engleski, ali su želeli da poboljšaju svoju veštinu komunikacije na ovom jeziku i oslobode se u svakodnevnom razgovoru na raznolike teme.

Svaka lekcija u ovom kursu sastoji se iz tri dela:

 1. učenje novih reči i fraza bitnih za tu lekciju
 2. čitanje teksta (uglavnom kratkih novinskih članaka) na temu o kojoj se dogovaramo unapred
 3. razgovor o toj temi i pitanja za razmišljanje i diskusiju

Fokus je na razumevanju teksta, na učenju da razmišljamo na engleskom i prestanemo da prevodimo na srpskom, kao i na učenju novih reči i fraza korisnih u svakodnevnom govoru.

INDIVIDUALNI KURS PO ŽELJI
30€ / čas

ili 250 € za 8 časova

 • Poslovni engleski ili konverzacioni kurs (ili po malo od svakog)
 • Individualni rad
 • Fleksibilan raspored
 • Besplatno otkazivanje do dva sata pre početka časa
 • Neograničena e-mail komunikacija sa nastavnicom

BONUS pri uplati 8 časova: dva časa u grupnom programu Business Chit-Chat

Kurs poslovnog engleskog prema meri Vaše kompanije

Svoje višegodišnje iskustvo u radu sa poslovnim ljudima i poznavanje engleskog jezika iskoristila sam da osmislim kurs koji će Vama i Vašim zaposlenima omogućiti da spremno i samopouzdano nastupite na svom sledećem sastanku sa stranim klijentima ili partnerima.

image

Kurs je baziran na konverzacionim lekcijama i osmišljen za grupu od četiri učenika. Na svakom času, obrađuje se tema koja podrazumeva novi vokabular, korisne fraze i idiome, neophodna gramatička pravila, i diskusiju na temu. Diskusija je sasvim sigurno najvažniji i najdelotvorniji deo časa jer se učenici oslobađaju stresa pri razgovoru na engleskom, uče da izraze svoje misli na prikladan način, vežbaju razmišljanje na engleskom, kao i razumevanje svojih sagovornika.

Ako su sastanci, pregovori i e-mailovi na engleskom jeziku deo vašeg svakodnevnog poslovanja, sigurno ste svesni toga da je Vašim zaposlenima neophodno dobro poznavanje ovakve vrste komunikacije na engleskom jeziku.

Teme koje obrađujemo na kursu poslovnog engleskog za firme su:

 • sastanci
 • telefoniranje
 • prezentacije
 • pregovori
 • korisnička podrška
 • i mnoge druge.

Efektivnost

Nema praznog hoda i gubljenja vremena. Dobijate 60 minuta efektivnog rada na svakom času, ni manje ni više od toga – ne troši se vreme, novac ni energija na prevoz, čekanje učenika koji kasne, pripreme prostorije, ali ni njeno čišćenje nakon završenog časa. Najbitniji resursi vaših zaposlenih ostaju sačuvani.

Način rada

Rad u malim grupama omogućava svakom učeniku da učestvuje u diskusiji, postavi pitanje i zatraži objašnjenje. Časovi su interaktivni, a redovna konverzacija pomaže učenicima da se oslobode i steknu samopouzdanje u različitim poslovnim situacijama, što je ključno za komunikaciju i pregovore.

Jednostavnost

Časovi se održavaju u plaformi Zoom, koja je vrlo jednostavna za korišćenje. Za prisustvo na času potreban je samo laptop ili telefon, i internet konekcija. Zaposlenima šaljem tutorijal za korišćenje platforme i tu sam za podršku i test pre časa ukoliko je to nekome potrebno.

Materijali

Svi učenici mejlom dobijaju PDF materijale koje smo pokrili posle završenog modula (mesec dana), uključujući vokabular, gramatička pravila i pitanja za razmišljanje. Takođe postoji mogućnost da materijali sadrže i domaće zadatke, bonus materijale i slično, u zavisnosti od potreba Vaše firme.

Feedback

Svi učenici dobijaju personalizovan feedback i smernice za dalji samostalni rad i mogućnosti za unapređenje njihovim ličnih slabosti kada je engleski jezik u pitanju, bilo da je u pitanju akcenat, gramatika ili način govora.

Fleksibilnost

U online nastavi, mnogo je jednostavnije dogovaranje o rasporedu, kao i pomeranje i otkazivanje časova ukoliko je to neophodno, jer nema bukiranja prostora i brige o nepotrebnim stvarima koje ne doprinose kvalitetu časa.

Facebook grupa

Zajednica je ono što je važno i što podstiče zaposlene da uče i primene naučeno. Tu pored podrške drugih i deljenja edukativnog i korisnog i zabavnog sadržaja, imaju moju podršku i odgovore na pitanja u realnom vremenu.

VAŽNO: Zdravlje

U svetlu trenutne CoVid19 situacije, sama se nameće još jedna prednost online rada – čak i tokom vanrednog stanja i karantina, časovi u mojoj školi nastavili su se bez ikakvog problema, kao i bez ikakvog rizika od potencijalnog prenošenja zaraze između nastavnika i učenika.

KURS POSLOVNOG ENGLESKOG

8 časova (2 puta nedeljno)

 • Male grupe
 • Fleksibilan raspored
 • PDF materijali se šalju na mail nakon svakog završenog modula
 • Individualni feedback svakom učeniku
 • Zatvorena grupa za podršku i pitanja

Materijali koje možeš koristiti po sopstvenom rasporedu, onda kada ti to najviše odgovara

Pored svojih kurseva uživo, u ponudi imam i nekoliko „self-paced“ proizvoda i programa. To znači da možeš da ih koristiš neograničen broj puta, čitaš, gledaš ili slušaš onoliko puta koliko želiš, i učiš brzinom koja tebi odgovara. Pored toga, ja sam uvek dostupna na email-u za pitanja i nedoumice, a neki od proizvoda uključuju i moju podršku uživo.

Hunting for Success: The Ultimate Guide to Nailing Your Next Job Interview

Ovaj e-book namenjen je osobama koje se pripremaju za intervju za posao na engleskom jeziku. Klikni dugme pored da vidiš više informacija o njemu.

Online kurs: English for Job Interview

Ako voliš da vidiš ili čuješ predavača, ovaj kurs je namenjen tebi. U njemu se nalaze audio i video materijali, pdf dokumenti, kao i e-book Hunting for Success: The Ultimate Guide to Nailing Your Next Job Interview. Takođe uključuje jednočasovni probni intervju sa mnom. Pročitaj više na linku pored.