Kursevi za pojedince

Individualno Grupno Samostalno

Kursevi bazirani na konverzaciji će ti pomoći da pobediš nesigurnost!

Svi English for Success kursevi fokusirani su pre svega na konverzaciju i osamostaljivanje u razgovoru na engleskom jeziku. Jedan od glavnih ciljeva nam je da uklonimo nesigurnost i prevođenje sa srpskog na engleski, što su najčešći problemi sa kojima se susreću moji učenici. Često na časovima koristimo i “role play”, odnosno mini-skečeve u kojima učenik preuzima neku ulogu i “glumi” se određena poslovna situacija.

image

Časovi se odvijaju isključivo na engleskom jeziku, uključujući i instrukcije i objašnjenja nepoznatih reči. Poučena iskustvom u više stranih online škola engleskog jezika, tvrdim da je ovo najbolji i najbezbolniji način za učenje pravilnog izgovora, sticanje samopouzdanja u govoru i usvajanje samog jezika.

Akcenat je na konverzaciji i diskusiji, vežbi pravilnog izgovora i upotrebe reči i idioma, kao i učenju i ponavljanju gramatičkih pravila. Moj stav je da je mnogo važnija jasna komunikacija i razumevanje od savršenog izgovora (koji je nešto što se dugo gradi). Takođe verujem se učenici sigurnije osećaju i lakše komuniciraju kada su sa gramatikom „na ti“.

Bez obzira koji način zajedničkog rada izabereš, jedan čas traje 60 minuta.

Možemo raditi zajedno na dva načina:

 • Kurs poslovnog engleskog jezika po tvojoj meri
 • Konverzacioni kurs
image

Kurs poslovnog engleskog

Kurs poslovnog engleskog obuhvata sve teme koje su potrebne prosečnoj osobi na većini poslova i pomoći će ti da se oslobodiš u svakodnevnim situacijama u kojima treba da koristiš engleski jezik, kao što su sastanci, pregovori, telefoniranje, i slično.

Ovaj kurs podeljen je na 14 modula, odnosno tema, i svaka tema se obrađuje osam časova. Module možeš raditi redom kojim sam ja predvidela, ili birati one koji ti trebaju ili su ti najzanimljiviji.

Takođe možeš izabrati da se jednoj oblasti posvetiš više. U tom slučaju, spremiću ti dodatne materijale i pomoći da ovladaš ovom temom pre nego što se odlučiš za sledeću.

Ovaj kurs, pored konverzacije, veliku važnost pridaje i pismenoj korespondenciji sa poslovnim partnerima i klijentima. Zbog toga, puno pažnje se posvećuje ispravljanju pravopisnih grešaka i učenju ispravnih načina za pisanje određenih poslovnih formi.

image

Konverzacioni kurs

Konverzacioni kurs je osmišljen na zahtev nekih od mojih učenika koji nisu striktno morali da uče poslovni engleski, ali su želeli da poboljšaju svoju veštinu komunikacije na ovom jeziku i oslobode se u svakodnevnom razgovoru na raznolike teme.

Svaka lekcija u ovom kursu sastoji se iz tri dela:

 1. učenje novih reči i fraza bitnih za tu lekciju
 2. čitanje teksta (uglavnom kratkih novinskih članaka) na temu o kojoj se dogovaramo unapred
 3. razgovor o toj temi i pitanja za razmišljanje i diskusiju

Fokus je na razumevanju teksta, na učenju da razmišljamo na engleskom i prestanemo da prevodimo na srpskom, kao i na učenju novih reči i fraza korisnih u svakodnevnom govoru.

INDIVIDUALNI KURS
300€ / mesec dana (8 časova)

(odnosno 36.000 RSD) 

 • Poslovni engleski ili konverzacioni kurs (ili po malo od svakog)
 • Individualni rad
 • Fleksibilan raspored
 • Besplatno otkazivanje do dva sata pre početka časa
 • Neograničena e-mail komunikacija sa nastavnicom

BONUS: dva časa u grupnom programu Business Chit-Chat

image

Da pogađam:

 • Čitaš, slušaš muziku i gledaš filmove na engleskom
 • Sve razumeš
 • Imaš solidno znanje gramatike (ima mesta za napredak)
 • Ipak, kada treba da progovoriš, zamrzneš se, ne možeš da nađeš pravu reč, kažeš nešto pogrešno ili prosto nikada ne učestvuješ u razgovorima

Ako si se pronašla, ne brini – ovaj grupni program kreirala sam baš za ljude poput tebe.

Klikni ovde da pročitaš više i priključiš se Business Chit-Chat grupi!

Materijali koje možeš koristiti po sopstvenom rasporedu, onda kada ti to najviše odgovara

Pored svojih kurseva uživo, u ponudi imam i nekoliko „self-paced“ proizvoda i programa. To znači da možeš da ih koristiš neograničen broj puta, čitaš, gledaš ili slušaš onoliko puta koliko želiš, i učiš brzinom koja tebi odgovara. Pored toga, ja sam uvek dostupna na email-u za pitanja i nedoumice, a neki od proizvoda uključuju i moju podršku uživo.

Hunting for Success: The Ultimate Guide to Nailing Your Next Job Interview

Ovaj e-book namenjen je osobama koje se pripremaju za intervju za posao na engleskom jeziku. Klikni dugme pored da vidiš više informacija o njemu.

Vreme je da "propričaš" engleski sa sigurnošću i samopouzdanjem!

Zakaži besplatnu konsultaciju da se upoznamo i porazgovaramo o tvojim ciljevima.

Zakaži besplatnu konsultaciju

A evo šta kažu moje učenice...