• SR
 • EN
 • Jedini kurs pripreme za intervju za posao koji će ti ikada trebati

  Da li želiš da budeš spremna za svoj sledeći intervju za posao?

   

  Da li brineš da ćeš reći nešto pogrešno, ili još gore, da nećeš znati kako da odgovoriš na pitanje?

   

  Ne brini, jer ovaj kurs je napravljen upravo za tebe – kroz njega ćeš se pripremiti za sve moguće scenarije koji te na intervjuu mogu zadesiti!

  Redovna cena60€
  Pre-sale cena40€
  Prijavi se

  Odlazak na časove jezika u našim prezauzetim danima sa decom, poslom i porodicom je dodatnih sat vremena koje si mogla da utrošiš na nešto drugo umesto na putovanje do časa i sa časa. Zato sam kao majka i preduzetnica odlučila da ponudim uslugu pripreme za intervju za posao na engleskom iz privatnosti i prijatnosti tvog doma u vreme koje tebi odgovara.

  Za koga je ovaj kurs?

  • 1Želiš posao u stranoj kompaniji?
  • 2Osećaš se nespremno i nesigurno za poslovni intervju?
  • 3Nisi sigurna šta je zabranjeno, a šta dozvoljeno?
  • 4Želiš da konačno dobiješ taj posao iz snova i spremna si da se tome maksimalno posvetiš?
  • 5Voliš da učiš samostalno?

  Ako si na bilo koje od ovih pitanja odgovorila potvrdno, ovaj kurs je napravljen za tebe.
  Učićeš u vreme koje tebi odgovara, tempom kakav ti prija, a na kraju možeš dobiti
  besplatnu konsultaciju sa mnom na kojoj ću proveriti koliko si se dobro pripremila!

  Moja misija je da pomognem radnim i vrednim ljudima da zablistaju u svom poslovnom okruženju i steknu samopouzdanje da izraze svoje ideje na globalnom jeziku poslovne komunikacije.

  Kroz ovaj kurs želim da ti pomognem da se na sledećem intervjuu na posao osećaš sigurnije, spremnije i kompetentnije.

  Razumem da ti je muka od učenja iz zastarelih knjiga, štampanih materijala i učenja pravila i pesmica napamet. Tebi zapravo treba konkretan materijal iz kog možeš da dobiješ konkretne savete i vežbe – a to je upravo ono što dobijaš na ovom kursu.

  Za koga kurs nije?

  • 1Za potpune početnike. Moraš biti bar Intermediate (B1 ili B2) nivo da bi mogla da razumeš i koristiš sve iz ovog kursa, pošto je on ceo na engleskom jeziku.
  • 2Za one koji smatraju nemaju vremena. Vreme moraš uložiti šta god da želiš da naučiš – a na ovom kursu ti sama određuješ kada će to biti.
  • 3Za one koji se vode parolom „Ma, znam ja već engleski!“. Poslovna komunikacija na bilo kom jeziku je specifična, pogotovo kada je u pitanju intervju za posao. Ako to ne razumeš, ne treba da kupiš ovaj kurs.

  Da li si spreman/spremna da engleski jezik postane tvoj saveznik na putu do uspeha?

  Iskoristi pre-sale period i kupi ovaj kurs po promotivnoj ceni!

  Uzmi stvar u svoje ruke i pripremi se za svoj sledeći intervju za posao na engleskom jeziku.

  Redovna cena60€
  Pre-sale cena40€
  Prijavi se

  Šta dobijaš?

  • 118 lekcija na engleskom jeziku koje te vode kroz ceo proces intervjua za posao
  • 2Dodatne PDF materijale za vežbanje koje mi možeš slati na pregled
  • 3E-book Hunting for Success: The Ultimate Guide for Nailing Your Next Job Interview
  • 4Templejte za CV i propratno pismo koje možeš modifikovati prema svojim potrebama i željama
  • 5Moju podršku tokom prva tri meseca od kupovine kursa
  • ***Svi oni koji kurs završe u roku od tri meseca i popune sav propratni materijal, kao nagradu za upornost i posvećenost dobijaju JEDNU BESPLATNU KONSULTACIJU sa mnom - Mock interview i vreme za pitanja i odgovore

  Iskustva mojih klijenata sa časova uživo

  Uz pomoć Oli, pripremila sam se za IELTS za samo mesec dana. To je bio ogroman izazov, ali ona ga je prihvatila! To govori mnogo o nastavniku, kao i o njenoj motivaciji. Ona je precizna, kreativna, puna podrške i strasti prema svom poslu. Takođe, ona ume da prepozna ono što učeniku treba, i na čemu treba da radi.

  - Etel Szalma, Farmaceut

  Za mene je veoma bitno da radim sa nekim ko je ekspert u svom poslu, ko ima strpljenja za greške učenika (čitaj: moje greške). Oli je pre svega dobra osoba i sjajna nastavnica, uz čiju pomoć ću i ja poboljšati svoje znanje engleskog. Sjajna atmosfera tokom časa, sjajan predavač, pravi stručnjak, ne propušta nijednu moju grešku (što je za mene jako važno).

  - Jasmina Sekulić, Finansijski analitičar @ Neoplanta

  Naučila sam toliko novih stvari, novih načina da se izrazim i kako se izgovaraju mnoge reči. Oli je tako strpljiva, naučila me je mnogo i toliko je prijatno slušati je. Obožavam da radim sa njom. Otvorena je za nove stvari i možemo da razgovaramo o bilo čemu.

  - Jovana Rikalo, Fotograf @ Jovana Rikalo Photography

  Mnogo cenim kada nastavnik prepozna potrebu svakog učenika. Na primer, za mene, svaki čas je značajan jer Oli zna šta treba da poboljšam, i uvek radimo na tome. To mi pomaže da radim na svom znanju engleskog svaki dan, i da postanem bolja u komunikaciji. Sviđa mi se njen stav, njena pozitivna energija, i to kako prenosi tu energiju na svoje učenike.

  - Milana Božičić, Community Manager @ codecentric

  Dopada mi se koncept časa. Veoma je važno to što imamo puno interakcije i priliku da učimo na svojim greškama. Lekcije su veoma interesantne i primenljive. Oli je veoma ljubazna i otvorena osobe. Dopada mi se zato što je puna podrške i uvek pokušava da nam pomogne da ispravimo svoje greške.

  - Mirjana Vinokić, Finansijski kontrolor @ Sodrugestvo

  Za mene je English for Success sjajan način da poboljšam svoje znanje engleskog iz udobnosti svog doma. Važno mi je što sam to mogla da radim svakodnevno uz pomoć nastavnice koja razume moje potrebe. Lakoća dogovora, interakcija bez ikakvog pritiska i pozitivna atmosfera čine svaki čas sa Oli divnim. Oli je nastavnica otvorena za različite stilove i načine učenja engleskog. Njen pristup i kreativnost u podučavanju su mi mnogo pomogli u procesu učenja. Iznad svega, njena posvećenost i podrška imale su veliki uticaj na moj napredak.

  - Nina Panić, Stjuardesa

  Popuni prijavu za self-paced online kurs već danas!

  Nakon što popuniš prijavu, u najkraćem roku, a najkasnije za 24 sata, dobićeš email sa svim instrukcijama u za uplatu.
  Izaberite jezik