Business Chit-Chat

Vežbaj konverzaciju u opuštenoj atmosferi!

Da pogađam:

  • Čitaš, slušaš muziku i gledaš filmove na engleskom
  • Sve razumeš
  • Imaš solidno znanje gramatike (ima mesta za napredak)
  • Ipak, kada treba da progovoriš, zamrzneš se, ne možeš da nađeš pravu reč, kažeš nešto pogrešno ili prosto nikada ne učestvuješ u razgovorima

Ako si se pronašla, ne brini – ovaj program sam napravila baš za tebe!

150€ mesečno
8 ČASOVA U MALIM GRUPAMA DO 4 UČENIKA
+ individualni fidbek posle svakog časa
Prijavi se SADA za septembarske grupe

Znam, znam – časovi jezika u tvom već prezauzetom danu popunjenom decom, poslom i porodicom, samo je još jedan sat koji si mogla potrošiti na nešto drugo, umesto da putuješ od/do škole.

Druga stvar – već si probala, i zaista ti je dosta bezbrojnih ponavljanja glagola TO BE, učenja pesmica i diktata.

Razumem te.

Sve sam to čula više puta nego što mogu da prebrojim od preko 100 učenika koji su u poslednje sada prošli kroz moju online učionicu. Ono što ja želim da ti pružim je opuštena, prijateljska i otvorena atmosfera u kojoj možeš da VEŽBAŠ ono što već znaš i NAUČIŠ neke nove stvari.

Da li je ovaj program za tebe?

1

Da li ti fali samopouzdanja kada treba da pričaš na engleskom?

2

Da li voliš grupni rad?

3

Možeš li da posvetiš 8 sati mesečno radu na ovom problemu?

4

Da li engleski koristiš i na poslu i u privatnom životu?

Ako si na većinu pitanja odgovorila sa DA, na pravom si mestu. Ovaj program je zamišljen tako da ti pruži priliku da vežbaš sa nekim super ljudima koji su ti slični, i vidiš da voditi razgovor na engleskom nije najstrašnija stvar na svetu.

Cilj je da stekneš samopouzdanje i da ti postane prijatno i normalno da izraziš svoje misli na engleskom. Pored toga, učićeš iz svojih, kao i iz grešaka drugih učenika na času – ali niko te neće osuđivati zbog tih grešaka. Naprotiv.

U mojoj učionici, greške su dobrodošle i opšteprihvaćene, jer smo svesni da su one najbolji način da naučimo i postanemo bolji.

Moja misija

Moja misija je da pomognem vrednim i radnim ljudima da steknu samopouzdanje da izraze svoje ideje na globalnom jeziku internacionalne komunikacije.

Ovim programom želim da ti pomognem da se osećaš sigurno, spremno i kompetentno sledeći put kada ti se pruži prilika da pričaš na engleskom.

Jasno mi je da ti je dosta čitanja iz zastarelih knjiga i štampanih materijala, učenja pravila i pesmica napamet. Tebi treba vežba – i upravo to ćeš dobiti na ovom kursu.

Prijavi se SADA
za junske grupe

Za koga ovaj kurs nije?

1

Za potpune početnike.

Potrebno je da tvoj nivo engleskog bude bar Intermediate (B1 ili B2) kako bi mogla da učestvuješ u diskusijama koje se vode isključivo na engleskom jeziku.

2

Za one koji nemaju vremena.

Od svojih učitelja i mentora sam naučila da će oni koji nešto zaista žele uvek za to pronaći vreme, dok će oni koji ne žele pronaći izgovore. U redu je ako ti ovo trenutno nije prioritet – počećeš kada bude!

3

Oni koji traže časove 1-na-1

U okviru programa Business Chit-Chat, radićemo u malenim grupama od maksimum četiri osobe. To znači da ćemo imati polu-individualni pristup, ali neću moći sve svoje vreme i pažnju da posvetim samo jednoj osobi.

Business Chit-Chat

Vežbaj konverzaciju u opuštenoj atmosferi!

Sada je vreme da počneš!

Ako želiš da se konačno osećaš spremno i slobodno da govoriš engleski, bilo radi posla ili u privatnom životu, koja god da je tema – ovo je pravo mesto za tebe.

Ovaj program će biti potpuno drugačiji od svih kurseva koje si do sada probala – bar tako kažu moje učenice.

135€ mesečno
8 ČASOVA U MALIM GRUPAMA DO 4 UČENIKA
+ individualni fidbek posle svakog časa
Prijavi se SADA za septembarske grupe

Šta dobijaš:

1

8 ČASOVA mesečno u terminima koji ti najviše odgovaraju

2

biraš između 16 TERMINA (1 popodnevni i 1 prepodnevni čas svakog ponedeljka i četvrtka)

3

INDIVIDUALNI FIDBEK dostavljen na tvoj email posle svakog časa

4

VEOMA RAZNOLIKE TEME: psihologija, nauka, tehnologija, zdravlje, ekonomija, biznis, jezik, edukacija, itd. Svakog meseca izaberi ono što te najviše zanima.

5

PDF LEKCIJA dostavljena na tvoj email pre svakog časa, tako da možeš da se pripremiš ako imaš vremena (no pressure – svakako ćemo čitati i na času!)

6

RANA PRIJAVA: raspored tema stiže ti na email needelju dana pre početka meseca, tako da možeš da izabereš teme i termine unapred

7

JEDNOSTAVNO POMERANJE ČASA: ako ti nešto iskrsne, samo mi javi dva sata unapred i izaberi neki drugi termin koji ti odgovara

8

MOJA PODRŠKA PREKO EMAIL-A kad god ti zatreba

Ali, nemoj samo mene da slušaš, evo šta kažu moje učenice:

Jovanka Bobić Product Owner, codecentric

Časovi engleskog sa Oli su veoma interesantni, i vrlo brzo sam videla napredak. Zaista mi se dopada ceo koncept, jer časovi savršeno funkcionišu online, a možeš i da izabereš teme koje te zanimaju. Potpuno je drugačije od svih drugih časova engleskog koje sam pohađala, originalno i osvežavajuće. 

Jovana Minić Karijerni kouč

Olivera je izvanredna nastavnica i ima divan odnos sa ljudima svih uzrasta i profesija. Ona se na zaista sjajan način povezuje sa svojim učenicama, dok je njen talenat za podučavanje različitih ideja u vezi sa biznisom fenomenalan. Olivera sve ovo postiže svojom sjajnom inicijativom i pozitivnim stavom. Toplo je preporučujem.

Dragana Žarkovački Virtuelni asistent

Oli je sjajna nastavnica, obožavam njenu energiju, uvek je nasmejana i pozitivna. Najviše volim to što kod nje nema pogrešnih odgovora, a ako napravim grešku, ona me vodi do tačnog odgovora. Puno sam naučila i to će mi koristiti u mom poslu. Moje samopouzdanje je mnogo poraslo, više nisam nervozna kada treba da pričam na engleskom. Časovi su veoma zanimljivi, i zaista mi se dopada to što mogu da pitam sve što me zanima na času.

PA, DA POČNEMO! Prijavi se odmah za Business Chit-Chat!

Popuni ovaj formular i javiću ti se što pre sa svim podacima za uplatu.

Landing Page Form Chit-Chat SR