Besplatno

Pripremila sam ti gomilu besplatnog sadržaja koji možeš da koristiš za vežbanje i usavršavanje svog znanja iz (poslovnog) engleskog. Nadam se da će ti biti korisno!

Besplatni resursi

Počnimo od super-korisnog alata! Ako nisi siguran/sigurna koji je tvoj nivo engleskog, nikakav problem! Klikni na dugme pored, uradi kratak test i saznaj svoj rezulta.

Ako želiš da proširiš svoj vokabular iz poslovnog engleskog, ovaj e-book je prava stvar za tebe! Nauči 99 idioma iz poslovnog engleskog, a zatim vežbaj njihovu upotrebu, i moći ćeš da se pokažeš u najboljem svetlu na svom sledećem sastanku. Popuni formular na dugmetu pored i poslaću ti e-book na mejl.

Da li znaš da pišem nedeljni njuzleter? Besplatan je i delim u njemu svašta zanimljivo. Pretplati se klikom na dugme pored, popuni formu, i uskoro očekuj email od mene!

Povremeno organizujem besplatne webinare! Do sada, pokrila sam neke veoma korisne teme, a imala sam i neke sjajne goste. Srećom, snimci svih webinara sačuvani su na mom YouTube kanalu. Baci pogled!

Bila sam gošća u podcast-u sjajne Nikoline Andrić, osnivačice VAkademije (takođe na srpskom). Pričale smo o tome zašto je ovo moj posao iz snova i kako sam došla tu gde sam danas. Klikni na dugme pored da poslušaš intervju.

Naravno, podrazumeva se i da baciš pogled na moj besplatni sadržaj na blogu, kao i na društvenim mrežama: Instagram, Facebook, or YouTube.